zajímavý

S touto aplikací můžete spravovat a odhlásit se ze všech svých online účtů

Registrace do online účtu je něco, co děláme tak často, že ztratíme přehled o všech webech, které jsme přihlášeni k odběru. Pamatujete si, až vám pošlou e-mail s propagační akcí. Vím, že to vždycky dělám.

Existuje však mnoho online nástrojů, které vám mohou pomoci vyčistit vaši stopu online. Novým nástrojem, na který jsem nedávno narazil, je Deseat.Me, webová aplikace, která prohledává vaše e-mailové účty pro služby, pro které jste se zaregistrovali, a poté je umístí na seznam, který chcete odstranit nebo ponechat.

Nyní vím, že mnozí z nás mají obavy o soukromí - zejména poté, co bylo odhaleno, že Unroll.me shromažďuje osobní údaje uživatele. Podle svých vývojářů však Deseat.me neshromažďuje vaše soukromá data ani je neposílá do cloudu.

Pokud tedy chcete svou existenci online vyčistit uzavřením řady online účtů, vypadá to jako docela bezpečná sázka.

Přihlaste se pomocí Google nebo Outlook

Použití Deseat.me je jednoduché. Jediné, co musíte udělat, je přejít na Deseat.Me a přihlásit se pomocí účtu Google nebo Outlook. Pokud jste již přihlášeni do prohlížeče, nemusíte zadávat žádné uživatelské jméno ani heslo. Budete přesměrováni na jinou stránku, abyste mohli udělit přístup k webové aplikaci. (Pokud jste vůbec nervózní, doporučujeme si prohlédnout zásady ochrany osobních údajů webu.)

Vyberte účty, které chcete uložit a smazat

Po přihlášení se zobrazí seznam webů, které „čekají na rozhodnutí“. Musíte jít jeden po druhém, vybrat, které chcete uložit a které chcete vložit do „Smazat frontu“. odkazy umístěné do fronty smazání budou umístěny do jiného seznamu s odkazem na stránku odběru webových stránek. Pokud kliknete na odkaz, budete přesměrováni na tento web, abyste mohli svůj účet smazat.

Pokud si nejste jisti, zda chcete web odstranit, protože si nepamatujete, co to je, máte také možnost ignorovat odkaz stisknutím žluté výstražné ikony vedle něj, což znamená „Nejsem uživatel zde. “

Nevýhodou fronty smazání je, že neposkytuje odkazy na odhlášení stránek pro všechny weby, do kterých jste se zaregistrovali. Smazat odkazy mají pouze velké známé webové stránky (např. Yelp, Apple, Digg).

Bez ohledu na to, zda jsou odkazy odstraněny, je stále dobré zjistit, jaké účty jste si otevřeli na internetu. Pokud vás žádný odkaz přesměruje na odhlášenou stránku, můžete se na to podívat sami.

Odstranění vašeho účtu Deseat.me

Pokud si přejete smazat svůj účet deseat.me, protože jste buď dokončili smazání svých účtů, nebo se vám nelíbí myšlenka, že má přístup k vašemu e-mailu a skenování skrz ně, můžete tak učinit kliknutím na „smazat svůj účet “ve spodní části stránky.