užitečné články

Podívejte se, kdo Mooching vypne váš účet Netflix kontrolou jeho nedávného přístupu

V závislosti na vašem plánu může váš účet Netflix používat jen tolik lidí najednou. Exes, starí spolubydlící nebo průměrní sourozenci by mohli sklouznout z účtu, za který platíte dobré peníze, ale není příliš těžké zjistit, kdo.

Nathan McAlone v Business Insider vysvětluje, že jednoduchý výlet na stránku aktivity účtu Netflix ukáže, kdo váš účet používal. Zde je návod, jak to najít:

  1. V prohlížeči přejděte na domovskou stránku Netflix a přihlaste se.

  2. V pravém horním rohu uvidíte symbol účtu. Umístěte na něj kurzor myši a klikněte na „Váš účet“.

  3. Přejděte dolů a klikněte na odkaz „Prohlížecí aktivita“.

  4. Poté klikněte na odkaz „Zobrazit poslední přístup k účtu“.

Uvidíte místo a zařízení, které sledovalo Netflix s vaším účtem, a také kdy. Pravděpodobně z toho budete moci odvodit, kdo váš účet používal. Až budete vědět, kdo je vybízející, můžete je požádat, aby si vytvořili vlastní účet a přestali vyplňovat frontu špatnými filmy, nebo můžete pouze změnit heslo v nastavení účtu a vypnout je navždy.

16 hacků Netflix, které posunou vaše binge-sledování na další úroveň | Obchodní zasvěcenci