zajímavý

Jak tajně otevírat texty, pokud máte zaplacené přečtené příjmy

Budeme první, kdo řekne, že se obávat někoho, kdo ví, jestli jste si přečetli jeho zprávu, je trochu směšné. Čtení zprávy je celé posílání textových zpráv, a přesto… můžeme také připustit, že existuje několik strategických důvodů, proč byste chtěli, aby se zpráva objevila nepřečtená. Mnoho služeb pro zasílání zpráv, jako je WhatsApp, Facebook Messenger a DM na Twitteru, všechny podporuje čtení potvrzení. Uživatelé iPhone, kteří odesílají iMessage, mají také přečtené příjmy se zábavnou výzvou: snadno se obejdou.

V systému iOS lze zapnout možnost čtení potvrzení v aplikaci Nastavení v části Zprávy. Pokud tuto možnost obvykle ponecháte vypnutou, nemusíte se nikdy starat o odesílání potvrzení o přečtení, i když osoba, které posíláte textové zprávy, má nastaveno „Zapnuto“. Pokud však obvykle máte potvrzení o přečtení zapnuté, ale chcete tajně číst zprávu, 3D Touch je váš přítel zde.

V aplikaci Zprávy najděte osobu, jejíž texty chcete číst. Na této obrazovce jednoduše stiskněte jejich zprávu a vyvíjejte malý tlak. To vám umožní „nahlédnout“ do zprávy a zobrazit celý obsah zprávy a dokonce i předchozí texty, pokud šly více zpráv za sebou. Buďte však opatrní, abyste nevyvíjeli příliš velký tlak - tím se zpráva otevře úplně nahoru, pošle obávaný přečtený příjem a dáte odesílateli vědět, že jste viděli jeho zprávu, a právě jste se rozhodli neodpovídat.

Mějte na paměti, že trik „prohlížení“ do zpráv je k dispozici pouze těm, kteří mají iPhone 6s nebo novější, a že stejná možnost se nevztahuje na oznamovací proužek textu. Když přejedete prstem dolů nebo stisknete text, který se právě válí, spustí se potvrzení o přečtení. Je to také vhodný čas, abyste zvážili, že můžete změnit nastavení příjmu čtení pro jednotlivé kontakty, pokud chcete, aby maminka a táta věděli, kdy jste něco četli, ale nutně nechcete, aby osoba, se kterou jste právě začali chodit mít tu informaci. Nebo naopak - některá data si zaslouží skončit „Číst“.