zajímavý

Jak smazat svůj účet Google+

Pokud chcete nadále používat Gmail a ostatní nástroje Google, ale chcete příkop Google+, AddictiveTips ukazuje jednoduché kroky k odstranění funkcí sociálních sítí z vašeho účtu Google.

Proces je rychlý a jednoduchý:

  1. Přihlaste se ke svému účtu Gmail a klikněte na ikonu svého profilu v pravém horním rohu okna.
  2. Klikněte na „Účet“ a přejděte na kartu „Nástroje dat“.
  3. Vyhledejte „Správa účtu“ a klikněte na odkaz vedle odkazu „Smazat profil a funkce Google+“.
  4. Měla by se zobrazit stránka s potvrzením odstranění. Zeptá se vás, zda je v pořádku smazat to, co se nazývá „Profil Google“. Přejděte na podrobnosti o tom, co se stane, když smažete svůj profil Google, a ujistěte se, že víte, co odstraňujete. Až budete připraveni, zaškrtněte políčko vedle položky „Povinné: Ano, chápu, že odstraníte profil Google pro„ Vaše jméno “a klikněte na„ Odebrat vybrané služby “.

To je všechno. Nezapomeňte, že odebrání vašeho profilu Google+ z účtu Google může ovlivnit vaše komentáře a interakce na YouTube. YouTube používá vaše informace na Google+, buďte tedy připraveni. Pokud nechcete smazat celý svůj profil, můžeme vám pomoci alespoň zabránit Google+ v úplném převzetí všech vašich Google Apps.

Jak odebrat Google+ z vašeho účtu Google AddictiveTips