zajímavý

Jak sloučit své 'Fortnite' účty na PS4, Xbox One a Nintendo Switch

Konečně je čas, herní fanoušci. Společnost Epic vytvořila způsob, jak sloučit účty Epic, pokud jste na PlayStation 4, Xbox One nebo Nintendo Switch vytvořili samostatné přihlašovací údaje. Pokud jste si zakoupili V-Bucks nebo předměty na platformě, se kterou pravidelně nehrajete, nyní můžete do svého primárního účtu přenést vše.

Zmatený? Proč je tato funkce potřebná? Před tím, než Sony loni na podzim spustil beta verzi pro multiplatformní multiplayer, musíte si na PS4 vytvořit samostatný účet Epic, i když jste si již vytvořili účet na jiné platformě. A jakýkoli pokrok nebo peníze, které jste vydělali na jednom účtu, se nemohli převést na druhý.

Pokud jste přepnuli platformy tak, aby hráli s přáteli, nebo vás jednoduše našli před sebou, možná jste museli nechat nějaké peníze a postupovat pozadu. V září loňského roku začala společnost Sony umožňovat účast na multiplatformových hrách, což vyřešilo tento problém s účtem pro nové hráče. Hráči, kteří uvízli dříve, však stále uvízli.

Funkce slučování účtů společnosti Epic kombinuje vaše nákupy (a určitý pokrok ve hře) s účtem, který pravidelně používáte, a odstraní jakýkoli jiný účet, který jste provedli, protože jste museli. Tento primární účet pak můžete použít na jakékoli platformě, protože každá verze nyní umožňuje přehrávání napříč platformami.

Chcete-li sloučit své účty, jednoduše přejděte na stránku Sloučení účtů společnosti Epic a postupujte podle pokynů. Doporučujeme vybrat, který účet si chcete ponechat, než začnete, takže se můžete ujistit, že se k němu přihlásíte jako „primární účet“ během prvního kroku procesu sloučení. Můžete sloučit pouze účty vázané na sítě herních konzolí - PS4, Xbox One a Nintendo Switch -, které byly použity alespoň jednou před 28. zářím 2018. Zakázané nebo pozastavené účty také nemůžete sloučit.

Sloučení účtů převede vaše V-Bucks a kosmetické předměty z Battle Royale. Pokud jste hráli „Save The World“, přinesete si na svém sekundárním účtu XP, Hrdiny, Lamy, Obránce, Schematiku, Pozůstalce, Evoluci a Perk materiály.

Existuje několik věcí, které nemůžete přenést na nový účet, například váš Battle Pass a mapy vytvořené v kreativním režimu. Pokud máte Battle Pass aktivní nebo mapy, které chcete ponechat na jedné platformě, vyberte jej jako svůj primární účet, abyste mohli pokračovat v práci. Úroveň vašeho účtu a pokrok v části „Zachránit svět“ se nepřenesou.

Pokud se na vašem sjednoceném účtu okamžitě nezobrazí nové položky nebo V-Bucks, nevydělejte se. Epic uvedl, že převedení položek ze hry a V-Bucks do sekundárního účtu na váš primární účet trvá dva týdny.