zajímavý

Co se ve skutečnosti stane, když někoho zablokujete na svém iPhone

IPhone má vestavěnou funkci blokování, ale přemýšleli jste někdy, co přesně se stane na druhém konci, když někoho zablokujete? MacRumors se rozhodl na to přijít.

Zaprvé, když se vám blokované číslo pokusí poslat textovou zprávu, neprochází a pravděpodobně nikdy neuvidí „doručenou“ poznámku. Nakonec neuvidíte vůbec nic. Pokud jde o telefonní hovory, blokovaný hovor jde přímo do hlasové pošty. Nakonec dostanete do složky doručené hlasové pošty speciální složku „blokované zprávy“, pokud zanechají zprávu, ale nedostanete oznámení, které volali.

Co se stane, když na iPhonu někoho zablokujete? | Youtube